Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρµογή ŠKODA Connect LITE απολύτως δωρεάν στο App Store ή στο Google Play Store.

ŠKODA
Connect
LITE.

ŠKODA Connect LITE είναι η εφαρμογή στο κινητό σας που σας συνδέει με το ŠKODA σας. Έτσι είστε συνεχώς
ενημερωμένοι για στοιχεία που αφορούν στο αυτοκίνητό σας, όπως είναι η κατανάλωση καυσίμου, η θέση στάθμευσης ή το επόμενό του service.

Επίσης αφορούν και εσάς, όπως ποιό είναι το δικό σας στιλ οδήγησης και πόσο οικονομικά οδηγείτε. H εφαρμογή ŠKODA Connect LITE είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα ŠKODA που κατασκευάστηκαν από το 2008 και μετά.

ŠKODA Connect LITE Features

Στατιστικά στοιχεία οδήγησης

Δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το στιλ της οδήγησής σας και πώς θα εξοικονομήσετε καύσιμο και συνεπώς χρήματα. Στοιχεία όπως επιτάχυνση, πέδηση, ταχύτητα, στροφές ανά λεπτό και θερμοκρασία ψυκτικού υγρού, καταγράφονται και αναλύονται για να σας δώσουν αυτήν την πολύτιμη πληροφορία.

ŠKODA Connect LITE Features

Οθόνη ανεφοδιασμού

Μάθετε με ακρίβεια το μηνιαίο κόστος καυσίμου, επειδή κάθε φορά που ανεφοδιάζετε το αυτοκίνητό σας, καταγράφονται τα βασικά δεδομένα (σταθμός ανεφοδιασμού, ημερομηνία, ποσότητα και κόστος καυσίμου).

ŠKODA Connect LITE Features

Κλήση για Βοήθεια και Υποστήριξη

Επικοινωνήστε με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης ŠKODA σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορηθείτε άμεσα τι σημαίνουν όλες οι προειδοποιητικές και ενδεικτικές λυχνίες του οχήματός σας.